Warszawska Drużyna Harcerska 276 "Archelandia" i Gromada Zuchowa "Pomocnicy Papy Smerfa" :)
Moderator
Ludziska słuchajta! więc obóz tuż tuż, trzeba zająć się sprawami organizacyjnymi, osoby które nie wpisały się jeszcze w plan pracy niech zrobią to jak najszybciej, bo przydzielę dni i zajęcia:) Dodatkowo myślimy za dwa podobozy to znaczy szukamy u siebie, babci, cioci sąsiadki kolegów etc. materiałów związanych po pierwsze z filmem, akademią filmową, kreskówką ale też związane z Chinami, Japonią, sztukami walki, wystrojem ( lampiony, wachlarze, parasolki itd ) I KONIECZNIE DO 20 CZERWCA KONSPEKTY ZAJĘĆ!!! Mówiłam o tym nieraz! buziaki!!!
Nowy użytkownik
Mogę się wpisać w plan pracy w sobote ? czy trzeba wcześniej ?
Moderator
Plan masz już na skrzynce mailowej i myślę że im wcześniej tym lepiej, bo więcej czasu na napisanie konspektów i przemyślenie wszystkiego!
Nowy użytkownik
Już wysłałam moją propozycję
dzięki .
Moderator
Można prowadzić zajęcia razem, ale wtedy też liczba tych zajęć się musi odrobinę zwiększyć, w sensie że nie jedne czy dwa zajęcia tylko min. ze 3 na głowę- myślę i konspekty konspekty:) będę was męczyć ale lepiej jak się przygotujemy i zaplanujemy jak najwięcej w warszawie, na obozie i tak się mało śpi:) buziak!